Nora Tåghem, ett vandrarhem utöver det vanliga

En unik upplevelse i vårt boende Nora Tåghem!

Nora Tåghem har plats för ca 35 gäster fördelat på 19 kupéer. Det finns 2 bädds eller 4-bäddskupéer att tillgå men även möjlighet att boka en kupé för eget bruk mot ett mindre tillägg.

Nora Tåghem även för husdjur

Hos oss välkomnar vi husdjur i 5 av 19 kupéer – särskild bokning via mail/telefon krävs.

WiFi på Nora Tåghem

Nora Tåghem med sjöutsikt

Båda sovvagnarna vid Nora Tåghem är placerade på spåret närmast sjön vilket innebär sjöutsikt från samtliga kupéer. Alla kupéer/vagnar vid Nora tåghem har tillgång till fritt WiFI. Sovvagnarna är original från 1931 med alla vackra detaljer kvar. Kryp ner i din bädd med nya sköna täcken och upptäck 30-tals designen på dåtidens tåg.

Salongsvagnen på Nora Tåghem är inredd med sköna förstaklassfåtöljer där ni kan titta på TV eller sitta och läsa. Här finner ni även en självhushållsavdelning för den som vill fixa maten själv. För er som önskar frukosten serverad tillhandahåller vi självklart det också i vår bistrovagn.

Toaletter finns i var ände av varje vagn på Nora Tåghem och det finns även  dusch att tillgå i vagnarna.

Brygga i direkt anslutning till vagnarna vid Nora Tåghem ger möjlighet till ett uppiggande morgondopp eller varför inte ett avkopplande kvällsdopp för trötta fötter efter upptäcktsfärden i Nora.

Här kan du se våra priser

Att göra runt Nora Tåghem

Promenera omkring i trästaden Nora. Se på de välbevarade trähusen, innergårdarna, känn atmosfären av småstaden. Kolla in loppisar, caféer, småbutiker. Bada i stan eller på landet i någon av de små sjöar som omger Nora. Fråga oss om favoriter!

Läs mer om vad som finns att göra i Nora med omnejd